Seminaari huomisen suunnannäyttäjille Pafos 8.-15.6.2019

-

PAFOS

Pafoksen tunnelmallinen pikkukaupunki oli tunnettu jo antiikissa rakkauden jumala Afroditen kotiseutuna. Se sijaitsee Kyproksen saaren lounaiskärjessä. Ilmasto on kuuma, mutta merellinen.

Seminaarin luennot pidetään hotellin ilmastoidussa salissa. Tulenkantajat-seminaarin ohjelma on tiivis, mutta seminaaripäivien jälkeen iltapäivästä sinulla on aikaa nauttia Pafoksen lämmöstä ja viikon ohjelmassa olemme myös varanneet yhden vapaapäivän, jolloin sinulla on mahdollisuus tutustua Pafokseen ja sen lähiseutuun mm. purjehtien, sukeltaen tai meloen. Viikon aikana seminaarin matkanjärjestäjänä toimivan Aurinkomatkojen oppaat ovat apunasi ja neuvovat paikallisiin nähtävyyksiin ja harrastusmahdollisuuksiin liittyvissä asioissa.

Pafoksen hotelli- ja kohdetiedot löydät Aurinkomatkojen internetsivuilta tästä.

Majoitusvaihtoehdoista suosittelemme seuraavia hotelleja:

Annabelle on uusi seminaarihotellimme. Merenrantahotelli aivan Pafoksen keskustan tuntumassa tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön seminaarin sytyttämien ajatusten pohdinnoille. Huom! Tee hotellivarauksesi Aurinkomatkojen kautta p. 09 818 1102 tai ryhmamyynti@aurinkomatkat.fi.

Anemi, Sofianna ja Paphos Gardens ovat Tulenkantajat-seminaarin osallistujien suosimia kolmen tähden mukavia huoneistohotelleja aivan ala-Pafoksen keskustassa. Hotelleilta on noin kilometri seminaarihotellille, mutta olemme järjestäneet bussikuljetuksen hotelleilta aamuisin seminaariin ja takaisin.

Jos haluat viettää seminaariviikon yhdessä perheesi kanssa, lapsiperheille suosittelemme Avanti Villagen rauhallista ja laadukasta huoneistohotellia, joka sijaitsee vain 500 m seminaarihotellilta.


HALUATKO MUKAAN TULENKANTAJAT -SEMINAARIIN?

Seminaari- ja matkavaraukset  Tulenkantajat -seminaariin Aurinkomatkojen kautta. Seminaarin ei voi osallistua omatoimimatkaajana, vaan ainoastaan osana seminaarin vastuullisen matkanjärjestäjän Aurinkomatkojen kokonaismatkapakettia.


Aurinkomatkat
Tuire Tikka
puh. 09 818 1102 (pvm/mpm). Arkisin klo 9-17.
ryhmamyynti@aurinkomatkat.fi

Lisätietoja seminaariohjelmasta kertoo
Päivi Luoma
044 322 9222
paivi@intotalo.com