Seminaari huomisen suunnannäyttäjille Pafos 8.-15.6.2019

-

OHJELMA

Seminaarin osallistujajoukko koostuu erilaisista taustoista tulevista persoonista, joita kaikkia yhdistävät tulevaisuudessa odottavat haasteet. Seminaarin sisällöissä painottuvat henkilökohtainen kehittyminen ihmisenä ja huomisen johtajuustaitojen syventäminen.

 

Seminaariviikko sisältää viisi seminaaripäivää ja yhden vapaapäivän. Aamupäivien luennot ovat professori Esa Saarisen tapaan käytännönläheisiä ja hauskoja. Luennoilla seminaarin teemoja lähestytään yksilöstä käsin – jättäen jokaiselle tilaa aiheiden omakohtaiseen pohdintaan.

Seminaarin teemoina ovat:

1. Oma polku ja elämäntavoitteet

2. Itsetuntemus

3. Tunnetaidot ja vuorovaikutusvoima

4. Ajattelun laajentaminen ja kokonaisuuksien taju

5. Tulevaisuus tietoyhteiskunnassa

6. Yrittäjyys elämänasenteena

7. Modernin johtajuuden haaste

Lisätietoja Esa Saarisesta ja hänen luentofilosofiastaan sivuilla www.esasaarinen.com. Iltapäivien vapaavalintainen ohjelma sisältää alustettuja teemakohtaamisia sekä vapaamuotoisia keskusteluita pienryhmissä. Seminaarin taustajoukoista löytyvät ”kummisedät” eli kokeneet liike-elämän konkarit ja vaikuttajat tuovat oman lisämausteensa vuorovaikutukseen ja verkostojen luomiseen.

Viikon aikana vapaan ajatustenvaihdon areenaksi käy yhtä hyvin paikallinen taverna kuin aurinkoinen uima-allas.


HALUATKO MUKAAN TULENKANTAJAT -SEMINAARIIN?


Seminaari- ja matkavaraukset  Tulenkantajat -seminaariin Aurinkomatkojen kautta. Seminaarin ei voi osallistua omatoimimatkaajana, vaan ainoastaan osana seminaarin vastuullisen matkanjärjestäjän Aurinkomatkojen kokonaismatkapakettia.


Aurinkomatkat
Tuire Tikka
puh. 09 818 1102 (pvm/mpm). Arkisin klo 9-17.
ryhmamyynti@aurinkomatkat.fi

Lisätietoja seminaariohjelmasta kertoo
Päivi Luoma
044 322 9222
paivi@intotalo.com